64507409
SAENSTHEATERFESTiVAL
Het leukste festival van de Zaanstreek
vind je in Assendelft 
© 2012-2017
Foto’s van Emil de Jong en Barend Heistek

Spelregels voor 2018

Voor het jubileumfestival kun je je vanaf 1 april tot 15 juli 2018 inschrijven en nadat je akkoord bent met de spelregels zoals hieronder zijn weergegeven. Algemeen 1. Vraag het inschrijfformulier op. 2. Inschrijfgeld € 45,-  en € 35,- jeugd en/of première.* 3. Auteurs en/of opvoerrechten voor speler(s) rekening. 4. Maximale speelduur 30 minuten (indien meer dan 30 minuten neem contact op) 5. Aan de indeling (voorlopig) schema kunnen geen rechten worden ontleend. Na voorbespreking twee weken voor het festival wordt schema definitief.** Techniek 1. Technische plannen moeten uiterlijk één maand vóór het festival in bezit zijn van de techneut. Meld speciale wensen aangaande licht/geluid vooraf. 2. Geluid moet vooraf digitaal aangeleverd worden aan de techneut. 3. Twee weken voor het festival is er een (technische) bespreking die niet verplicht is maar wel aan te raden. Overig 1. Per groep zijn er gratis dagkaarten beschikbaar voor alle spelers + twee extra. 2. Er is voldoende tijd voor het opzetten en weghalen van het decor in samenwerking met het decorteam. 3. Foto’s en/of ander promotiemateriaal is verplicht voor de publiciteit omtrent het festival. Prijzen 1. Waarderingsprijs: het publiek geeft samen met de jury cijfers aan elke voorstelling die het uitgangspunt is voor het verdelen van de prijzen in de middag en avond. 2. Wisseltrofee: de jury beoordeelt alle voorstellingen en bepaalt wie de trofee het meest verdient. De winnende groep moet/mag het jaar daarop gratis mee doen om de wisseltrofee te verdedigen of over te dragen. * Indien je binnen 2 weken voor aanvang afzegt vervalt het recht op restitutie van het inschrijfgeld. ** De organisatie behoudt zich het recht voor om het (voorlopige) schema zonder opgaaf van redenen aan te     passen waar nodig.

Inschrijven voor 2018

Inschrijvingen voor het festival van 2018 start in april

Vanaf   1   april   2018   kun   je   je   inschrijven   voor   het   festival   dat   gaat   plaatsvinden   op vrijdag 21 september 2018 en zaterdag 22 september 2018 in Assendelft. Om je in te kunnen schrijven voor het festival heb je ondermeer de volgende gegevens nodig:

Informatie van de groep/speler

Naam van de groep/speler Contactpersoon Adres/postcode/woonplaats Telefoonnummer E-mailadres

Informatie over de voorstelling

Titel van de voorstelling Genre van de voorstelling Auteur Regisseur/begeleider Aantal deelnemers Speelduur (maximaal 30 minuten) Is er promotiemateriaal aanwezig of in de maak Is er een technisch plan (licht/geluid) beschikbaar Betreft het een Zaanse en/of jeugdvoorstelling Is de voorstelling eerder uitgevoerd Als laatste ben je akkoord met de spelregels 2018 Als je je wilt inschrijven vraag dan het inschrijfformulier op via info@saenstheaterfestival.nl met onderwerp: Inschrijfformulier. Na invulling van het formulier stuur je het naar inschrijving@saenstheaterfestival.nl.