SAENSTHEATERFESTiVAL
Het leukste festival van de Zaanstreek
vind je in Assendelft 
© 2012-2017
Foto’s van Emil de Jong en Barend Heistek

Spelregels voor 2017

Voor het jubileumfestival kun je je vanaf 1 maart tot 1 juli 2017 inschrijven door een e-mail te sturen met de gegevens zoals hiernaast genoemd en nadat je akkoord bent met de spelregels zoals hieronder zijn weergegeven. Algemeen 1. Neem de gegevens over in een e-mail en vul in of aan. 2. Inschrijfgeld € 45,- buiten Zaanstreek, € 40,- binnen Zaanstreek, € 30,- jeugd en/of première.* 3. Auteurs en/of opvoerrechten voor speler(s) rekening. 4. Maximale speelduur 30 minuten (indien meer dan 30 minuten neem contact op) 5. Aan de indeling (voorlopig) schema kunnen geen rechten worden ontleend. Na voorbespreking twee weken voor het festival wordt schema definitief.** Techniek 1. Technische plannen moeten uiterlijk één maand vóór het festival in bezit zijn van de techneut. Meld speciale wensen aangaande licht/geluid vooraf. 2. Geluid moet vooraf digitaal aangeleverd worden aan de techneut. 3. Twee weken voor het festival is er een (technische) bespreking die niet verplicht is maar wel aan te raden. Overig 1. Per groep zijn er gratis dagkaarten beschikbaar voor alle spelers + twee extra. 2. Er is voldoende tijd voor het opzetten en weghalen van het decor in samenwerking met het decorteam. 3. Foto’s en/of ander promotiemateriaal is verplicht voor de publiciteit omtrent het festival. Prijzen 1. Waarderingsprijs: het publiek geeft samen met de jury cijfers aan elke voorstelling die het uitgangspunt is voor het verdelen van de prijzen in de middag en avond. 2. Wisseltrofee: de jury beoordeelt alle voorstellingen en bepaalt wie de trofee het meest verdient. De winnende groep moet/mag het jaar daarop gratis mee doen om de wisseltrofee te verdedigen of over te dragen. * Indien je binnen 2 weken voor aanvang afzegt vervalt het recht op restitutie van het inschrijfgeld. ** De organisatie behoudt zich het recht voor om het (voorlopige) schema zonder opgaaf van redenen aan te     passen waar nodig.

Inschrijven voor 2017

Inschrijvingen voor het jubileum festival van 2017 start

in maart

Vanaf    1    maart    2017    kun    je    je    inschrijven    voor    het    jubileum    festival    dat    gaat plaatsvinden op zaterdag 23 september 2017 in Assendelft. Om je in te kunnen schrijven voor het festival heb je de volgende gegevens nodig:

Informatie van de groep/speler

Naam van de groep/speler Contactpersoon Adres/postcode/woonplaats Telefoonnummer E-mailadres

Informatie over de voorstelling

Titel van de voorstelling Genre van de voorstelling Auteur Regisseur/begeleider Aantal deelnemers Speelduur (maximaal 30 minuten) Is er promotiemateriaal aanwezig of in de maak Is er een technisch plan (licht/geluid) beschikbaar Betreft het een Zaanse en/of jeugdvoorstelling Is de voorstelling eerder uitgevoerd Als laatste ben je akkoord met de spelregels 2017 Je kunt bovenstaande gegevens kopiëren en in een e-mail plakken, aanvullen en dan via inschrijving@saenstheaterfestival.nl opsturen vóór 1 juli 2017 in! Je kunt ook een mail sturen aan info@saenstheaterfestival.nl met onderwerp: Inschrijfformulier en dan krijg je het formulier toegestuurd wat je dan weer na invulling stuurt aan het eerste e-mailadres.  
TerrainWebsite
Ut ullamco tempor non laboris nostrud
adipisicing, et id in ad veniam dolor aliqua in
© Lorem ipsum dolor sit Nulla in mollit pariatur in, est ut dolor eu eiusmod lorem

Spelregels

voor 2017

Voor het jubileumfestival kun je je vanaf 1 maart tot 1 juli 2017 inschrijven door een e-mail te sturen met de gegevens zoals hiernaast genoemd en nadat je akkoord bent met de spelregels zoals hieronder zijn weergegeven. Algemeen 1. Neem de gegevens over in een e-mail en vul in of aan. 2. Inschrijfgeld € 45,- buiten Zaanstreek, € 40,- binnen Zaanstreek, € 30,- jeugd en/of première.* 3. Auteurs en/of opvoerrechten voor speler(s) rekening. 4. Maximale speelduur 30 minuten (indien meer dan 30 minuten neem contact op) 5. Aan de indeling (voorlopig) schema kunnen geen rechten worden ontleend. Na voorbespreking twee weken voor het festival wordt schema definitief.** Techniek 1. Technische plannen moeten uiterlijk één maand vóór het festival in bezit zijn van de techneut. Meld speciale wensen aangaande licht/geluid vooraf. 2. Geluid moet vooraf digitaal aangeleverd worden aan de techneut. 3. Twee weken voor het festival is er een (technische) bespreking die niet verplicht is maar wel aan te raden. Overig 1. Per groep zijn er gratis dagkaarten beschikbaar voor alle spelers + twee extra. 2. Er is voldoende tijd voor het opzetten en weghalen van het decor in samenwerking met het decorteam. 3. Foto’s en/of ander promotiemateri aal is verplicht voor de publiciteit omtrent het festival. Prijzen 1. Waardering sprijs: het publiek geeft samen met de jury cijfers aan elke voorstelling die het uitgangspunt is voor het verdelen van de prijzen in de middag en avond. 2. Wisseltrofee: de jury beoordeelt alle voorstellingen en bepaalt wie de trofee het meest verdient. De winnende groep moet/mag het jaar daarop gratis mee doen om de wisseltrofee te verdedigen of over te dragen. * Indien je binnen 2 weken voor aanvang afzegt vervalt het recht op restitutie van het inschrijfgeld. ** De organisatie behoudt zich het recht voor om het (voorlopige) schema zonder opgaaf van redenen aan te     passen waar nodig.

Inschrijven

voor 2017

Inschrijvingen

voor het jubileum

festival van 2017

start in maart

Vanaf   1   maart   2017   kun   je je      inschrijven      voor      het jubileum    festival    dat    gaat plaatsvinden     op     zaterdag 23      september      2017      in Assendelft. Om je in te kunnen schrijven voor het festival heb je de volgende gegevens nodig:

Informatie van de

groep/speler

Naam van de groep/speler Contactpersoon Adres/postcode/w oonplaats Telefoonnummer E-mailadres

Informatie over de

voorstelling

Titel van de voorstelling Genre van de voorstelling Auteur Regisseur/begeleider Aantal deelnemers Speelduur (maximaal 30 minuten) Is er promotiemateriaal aanwezig of in de maak Is er een technisch plan (licht/geluid) beschikbaar Betreft het een Zaanse en/of jeugdvoorstelling Is de voorstelling eerder uitgevoerd Als laatste ben je akkoord met de spelregels 2017 Je kunt bovenstaande gegevens kopiëren en in een e-mail plakken, aanvullen en dan via inschrijving@saenstheaterf estival.nl opsturen vóór 1 juli 2017 in! Je kunt ook een mail sturen aan info@saenstheaterfestival.n l met onderwerp: Inschrijfformulier en dan krijg je het formulier toegestuurd wat je dan weer na invulling stuurt aan het eerste e-mailadres.